google28d71fcb9568125d.html
Home / Lifestyle / SMRŠAO JE 55 KILOGRAMA, A IZBACIO JE SAMO JEDNU STVAR IZ ISHRANE: Evo kako da izgubite višak kilograma bez gladovanja! OVO JE TAJNA BRZOG MRŠAVLJENJA

SMRŠAO JE 55 KILOGRAMA, A IZBACIO JE SAMO JEDNU STVAR IZ ISHRANE: Evo kako da izgubite višak kilograma bez gladovanja! OVO JE TAJNA BRZOG MRŠAVLJENJA

Kada je u javnosti pojavila njegova fotografija pre i posle dijete svi su bili šokirani, a evo kako je uspeo da izgubi 55 kilograma za 10 meseci, piše Lepa & srećna.

Čovek pod nadimkom Pievo odlučio je da započne sa procesom mršavljenja kada je dostigao težinu od 155 kilograma. Nakon 10 meseci, masne naslage sa njegovog stomaka su nestale, a uspeo je da smrša čak 55 kilograma. Njegova tajna krije se u izbacivanju jedne namirnice iz dijete – alkoholnih pića.

Pored toga, on je vežbao u teretani dva puta dnevno (kardio i intezivne treninge), skoro svakog dana. Nikada nije preskakao dnevnu šetnju, planirao je nedeljni jelovnik početkom svake sedmice i pio je dosta vode.

Sada ima 100 kilograma i tu ne planira da se zaustavi. Ukoliko i vi imate problema sa viškom kilograma, probajte ovaj superioran proces mršavljenja.

(Izvor: Lepa & srećna)

About Mevkson

Check Also

Uključite ih u svakodnevnu ishranu: Ukoliko vas muči probava, navalite na šljive

Što su manje slatke, bolje su za lečenje raznih tegoba, pa se najviše preporučuju kiselkaste ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *