google28d71fcb9568125d.html
Home / Novosti i Desavanja / Carinik je krenuo u rutinsku kontrolu autobusa. Čim je stao na prvi stepenik, morao je zvati pojačanje

Carinik je krenuo u rutinsku kontrolu autobusa. Čim je stao na prvi stepenik, morao je zvati pojačanje

Prekršaj je otkriven kada su carinici odvojili na kontrolu mobilnim skenerom autobus šabačkih registarskih oznaka.Carinski službenici su na izlazu iz graničnog prelaza Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja više od 400 paklica cigareta u autobusu koji je prevozio putnike na relaciji Valjevo – Traun u Austriji.

Prekršaj je otkriven juče kada su carinici odvojili na kontrolu mobilnim skenerom autobus šabačkih registarskih oznaka, saopštila je Uprava carina.Kako je navedeno, na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za carinsku kontrolu, jedan od vozača, tridesetogodišnji srpski državljanin, odgovorio je da prijavljuje samo “po boks cigareta za kolegu i sebe”, te da u autobusu osim ličnog prtljaga putnika, nema ničega.

Nakon detaljnog pregledanja skenerom i uočenih sumnjivih kontura, carinici su pronašli 410 paklica robnih marki „marlboro“, „ćesterfield“, „davidoff“ i drugih, koje su bile sakrivene u šupljini ispod stepeništa i ventilacije.

IZVOR: (Telegraf.rs/Tanjug)

About Mevkson

Check Also

Rus (17) se potukao sa Crnogorcem zbog devojke iz Budve: Posle žestoke tuče jedan od njih je ostao da leži na doku

Rus je hospitalizovan u risanskoj bolnici, gde će biti operisan. Sedamnaestogodišnji Rus zadobio je teške ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *