Home / Novosti i Desavanja / Carinik je krenuo u rutinsku kontrolu autobusa. Čim je stao na prvi stepenik, morao je zvati pojačanje

Carinik je krenuo u rutinsku kontrolu autobusa. Čim je stao na prvi stepenik, morao je zvati pojačanje

Prekršaj je otkriven kada su carinici odvojili na kontrolu mobilnim skenerom autobus šabačkih registarskih oznaka.Carinski službenici su na izlazu iz graničnog prelaza Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja više od 400 paklica cigareta u autobusu koji je prevozio putnike na relaciji Valjevo – Traun u Austriji.

Prekršaj je otkriven juče kada su carinici odvojili na kontrolu mobilnim skenerom autobus šabačkih registarskih oznaka, saopštila je Uprava carina.Kako je navedeno, na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za carinsku kontrolu, jedan od vozača, tridesetogodišnji srpski državljanin, odgovorio je da prijavljuje samo “po boks cigareta za kolegu i sebe”, te da u autobusu osim ličnog prtljaga putnika, nema ničega.

Nakon detaljnog pregledanja skenerom i uočenih sumnjivih kontura, carinici su pronašli 410 paklica robnih marki „marlboro“, „ćesterfield“, „davidoff“ i drugih, koje su bile sakrivene u šupljini ispod stepeništa i ventilacije.

IZVOR: (Telegraf.rs/Tanjug)

About Mevkson

Check Also

Zastrašujuće upozorenje za sve mame pred ljeto: Ako imate dječaka, pazite na ovo

Ljeto dostiže svoj vrhunac i skoro svi mi ga želimo provesti na pješčanim plažama na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *