Home / Novosti i Desavanja / Carinik je krenuo u rutinsku kontrolu autobusa. Čim je stao na prvi stepenik, morao je zvati pojačanje

Carinik je krenuo u rutinsku kontrolu autobusa. Čim je stao na prvi stepenik, morao je zvati pojačanje

Prekršaj je otkriven kada su carinici odvojili na kontrolu mobilnim skenerom autobus šabačkih registarskih oznaka.Carinski službenici su na izlazu iz graničnog prelaza Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja više od 400 paklica cigareta u autobusu koji je prevozio putnike na relaciji Valjevo – Traun u Austriji.

Prekršaj je otkriven juče kada su carinici odvojili na kontrolu mobilnim skenerom autobus šabačkih registarskih oznaka, saopštila je Uprava carina.Kako je navedeno, na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za carinsku kontrolu, jedan od vozača, tridesetogodišnji srpski državljanin, odgovorio je da prijavljuje samo “po boks cigareta za kolegu i sebe”, te da u autobusu osim ličnog prtljaga putnika, nema ničega.

Nakon detaljnog pregledanja skenerom i uočenih sumnjivih kontura, carinici su pronašli 410 paklica robnih marki „marlboro“, „ćesterfield“, „davidoff“ i drugih, koje su bile sakrivene u šupljini ispod stepeništa i ventilacije.

IZVOR: (Telegraf.rs/Tanjug)

About mevko

Check Also

Žena poznatog političara izvršila samoubistvo. Ana K. (28) se bacila pod voz

Kako saznajemo, žena je varala muža s mladim pripadnikom vojske i zbog toga se odlučila ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *