google28d71fcb9568125d.html
Home / Novosti i Desavanja / Detalji napada u šumi Žegar kod Bihaća. Nakon što je ona završila posao, prislio je da uđe u auto

Detalji napada u šumi Žegar kod Bihaća. Nakon što je ona završila posao, prislio je da uđe u auto

Pripadnici Policijske stanice Bihać priveli su muškarca D.E. (58), koji je osumnjičen da je silovao ženu D.I. (42) i on je zadržan u pritvoru, potvrđeno je iz policije.
Prema informacijama kojima raspolažemo, radi se o muškarcu i ženi koji su ranije bili u dugogodišnjoj vezi, koju su raskinuli prije nekoliko mjeseci.

D.E. je u protekli četvrtak sačekao bivšu djevojku da završi posao, te je potom prisilio da uđe u njegov automobil. Potom ju je odvezao u šumu na lokalitetu naselja Žegar, nekoliko kilometara od Bihaća, gdje je svoju žrtvu najprije fizički napao, a potom je prisilo na polni odnos.

Nakon toga ju je ostavio u pomenutoj šumi, odakle se žena uputila u policiju i prijavila ga. Uviđajo ovom slučaju obavili su istražitelji Kriminalističke službe MUP-a USK, a događaj je okarakterisan kao krivično djelo silovanje. Nakon kriminalističke obrade D.E. treba biti proslijeđen nadležnom kantonalnom tužiocu na dalje postupanje.

izvor: doznajemo.com

About Mevkson

Check Also

Zastrašujući snimak iz Beograda: Bujica nosila sve pred sobom, voda odnela muškarca na Banovom brdu

Reke vode slivale su se niz ulice u sredu kada se obilna kiša sručila na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *