google28d71fcb9568125d.html
Home / Novosti i Desavanja / Profesor iz Kragujevca koji je pretio da će dete iseći na 13 delova, nije samo pedofil: Član je još jedne užasne grupe

Profesor iz Kragujevca koji je pretio da će dete iseći na 13 delova, nije samo pedofil: Član je još jedne užasne grupe

Novi detalji o profesoru pedofilu koji je uputio jezive pretnje žrtvi napastvovanja.

Ivan Karličić (41), profesor engleskog jezika i književnosti, aktivan je u grupama na Fejsbuku koje okupljaju BDSM osobe (dominacija, pokoravanje, sadizam, mazohizam).

Ivan Karličić (41), profesor engleskog jezika i književnosti, čija je prepiska šokirala javnost, a u kojoj preti O. R., majci devojčice (11), da će joj dete iseći na 13 delova, aktivan je na društvenim mrežama u grupama za odrasle, odnosno BDSM (dominacija, pokoravanje, sadizam, mazohizam), otkriva „Alo!“. On je u jednoj takvoj grupi javno rekao da podržava seks sa decom od 11 godina!

Karličić je svoje mišljenje obrazložio time da je to u redu „ako je želja obostrana i da to nisu deca jer mogu da zatrudne“. Prijatelji i članovi porodice Karličić tvrde da on to nikada nije napisao i da mu sve to „neko namešta jer je citirao Marksa u vezi sa Hrvatima i da je to organizovani napad raznih stranih službi“.

Kako saznajemo, osoba koja koristi sliku i profil Karličića je tokom jedne diskusije u vezi sa seksom iznela stav da je odnos sa decom od 11 godina sasvim opravdan. „Alo!“ prenosi prepisku.

– Pa treba im reći da je u doba Nemanjića zakonski bilo sklapanje braka sa devojčicama od 12 godina. A koji je tebi udbaš pretio da im se ovako javno uvlačiš u du*e, onima koji popuju i morališu – napisano ja na Karličićevom profilu.

Na pitanje sagovornika da li je on rekao da podržava seks sa decom od 11 godina, usledio je zapanjujući odgovor.

– Da. Jer je želja obostrana, to nisu prava deca, mogu da zatrudne -uzvratio je Karličić i na gnušanje sagovornika dodao:

Karličićeva prepiskaKarličićeva prepiska, Foto: Printscreen

– Tvoj stav je posledica vekovnog pritiska licemerne okoline. Pogledaj ih samo kako izgledaju i kako napaljeno nasrću na odrasle ljude, pa će ti biti jasno da nemaš razloga da se ljutiš na tako nešto – napisao je Karličić u nastavku.

On je naveo da se bori za slobodan seks, a kao dokaz je naveo da bolje od svih u grupi poznaje BDSM i da bi trebalo da im bude vođa! Tokom polemike koju je njegov komentar izazvao dobio je preporuku članova da poseti psihijatra, na šta je napisao skandaloznu pretnju da je zreo i da će svoju zrelost dokazati na sagovornikovoj ćerki, ukoliko je ima!

Nakon ovakve rasprave, administratori grupe su blokirali Karličića i objavili saopštenje da se ograđuju od pedofilije. Međutim, članovi Karličićeve porodice i prijatelji tvrde da je u pitanju hajka na Ivana jer je on dobar poznavalac istorije i da iza svega stoji O. R.

– Ja sam nekadašnja Ivanova profesorka. Pa znate li vi koliko je on pametan, inteligentan i načitan. Ranije je učestvovao u takmičenjima iz istorije i dobijao je nagrade. Kažem da je on vrsni poznavalac istorije i dobar čovek, da nije istina da je pedofil i da je ikome pretio. Sve mu to nameštaju drugi, neke službe, jer se sa O. R. sukobio oko istorije. Izneo je svoje stavove i zato je ona je uz pomoć analitičara Saše Borojevića pokrenula hajku na njega. Ivan mi je rekao da nije pretio njenom detetu – rekla je osoba koja se predstavila kao Karličićeva profesorka.

alo.rs

About Mevkson

Check Also

Rus (17) se potukao sa Crnogorcem zbog devojke iz Budve: Posle žestoke tuče jedan od njih je ostao da leži na doku

Rus je hospitalizovan u risanskoj bolnici, gde će biti operisan. Sedamnaestogodišnji Rus zadobio je teške ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *