google28d71fcb9568125d.html
Home / Novosti i Desavanja / Rus (17) se potukao sa Crnogorcem zbog devojke iz Budve: Posle žestoke tuče jedan od njih je ostao da leži na doku

Rus (17) se potukao sa Crnogorcem zbog devojke iz Budve: Posle žestoke tuče jedan od njih je ostao da leži na doku

Rus je hospitalizovan u risanskoj bolnici, gde će biti operisan.

Sedamnaestogodišnji Rus zadobio je teške telesne povrede u tuči koja se pre dve noći dogodila na doku na Slovenskoj plaži kada ga je pretukao vršnjak iz Budve.

Mladić je sa teškim prelomom butne kosti pre dve noći došao u stanicu Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja, gde su mu lekari odmah ukazali pomoć i o svemu obavestili policiju, pišu crnogorske Vijesti.

Rus je, nezvanično saznajemo, ispričao da je te noći otišao u provod i upoznao devojku iz Budve, sa kojom je bio u društvu. Navodno, njima se pridružio i mladić iz Budve, ali ubrzo je došlo do svađe dva vršnjaka oko devojke.

Usledila je žestoka tuča, a Rus je ostao na doku da leži povređen. On nije znao da kaže ko je mladić koji mu je naneo teške povrede.

Do incidenta je došlo u Budvi, Budva. Foto: Promo

Inspektori su odmah otišli na lice mesta, ali tamo nisu nikoga zatekli. Nakon što su uzeli izjave i od zaposlenih u okolnim lokalima i devojke, policijski inspektori su uspeli da otkriju o kom se mladiću radi i on je juče priveden u stanicu policije.

Nezvanično saznajemo da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog nanošenje teških telesnih povreda. Rus je hospitalizovan u risanskoj bolnici, gde će biti operisan.

– Crna Gora je stabilna i sigurna država, koja garantuje bezbednost svojim građanima i turistima – poručio je juče direktor Uprave policije Veselin Veljović.

Povodom incidenata koji su se dogodili u jeku turističke sezone, a koji imaju obeležja narušavanja javnog reda i mira i drugih prestupa, Veljović je rekao da je crnogorska policija odlučna i sposobna da zaštiti svakoga ko se zatekne u Crnoj Gori, prenosi agencija MINA.

(Telegraf.rs/Vijesti)

About Mevkson

Check Also

Profesor iz Kragujevca koji je pretio da će dete iseći na 13 delova, nije samo pedofil: Član je još jedne užasne grupe

Novi detalji o profesoru pedofilu koji je uputio jezive pretnje žrtvi napastvovanja. Ivan Karličić (41), ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *