google28d71fcb9568125d.html
Home / Novosti i Desavanja / Uznemirujući snimak: Majka pustila devojčicu (1) da se igra na pokretnim stepenicama u supermarketu, dete je zavrištalo, a onda je usledio užas

Uznemirujući snimak: Majka pustila devojčicu (1) da se igra na pokretnim stepenicama u supermarketu, dete je zavrištalo, a onda je usledio užas

Niko nije mogao da pomogne, došli su vatrogasci…

Jednogodišnja devojčica se pre nekoliko dana igrala na pokretnim stepenicama supermarketa u gradu Jongžou u Kini kad joj se ruka odjednom zaglavila u njima na 30 minuta, piše “Kan Kan News”.

Navodno su se pokretne stepenice pokvarile u trenutku dok se devojčica na njima igrala i “usisale” joj ruku, piše “Sanxiang Urban Daily”.

Uprkos svim uloženim naporima, očajna majka uz pomoć prolaznika nije uspela da oslobodi ruku svoje devojčice.

Dete je glasno plakalo i bilo ga je teško smiriti jer je očito trpelo veliki bol.

U pomoć su pozvani vatrogasci koji su odmah stigli na mesto događaja. Da bi došli do zarobljene ruke deteta, morali su da uklone delove pokretnih stepenica.

Nakon rastavljanja stepeništa, uspešno su oslobodili uplakanu devojčicu i odmah je odveli u bolnicu s teško povređenom desnom rukom. Usledila je operacija, a zatim oporavljanje na intenzivnoj nezi.

Ruka joj je bila veoma oštećena i umalo je bila odsečena, rekli su lekari. Kad je stigla u bolnicu, ruka joj je za telo bila spojena samo kožom i mekanim tkivom.

Vatrogasci su upozorili roditelje da ne ostavljaju decu da se igraju na pokretnim stepenicama jer one za njih mogu predstavljati veliku opasnost, posebno za one malene.

alo.rs/M.Ž.

About Mevkson

Check Also

Zastrašujući snimak iz Beograda: Bujica nosila sve pred sobom, voda odnela muškarca na Banovom brdu

Reke vode slivale su se niz ulice u sredu kada se obilna kiša sručila na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *