google28d71fcb9568125d.html
Home / Showbizz / Ekskluzivni intervju Miljane Kulić: Daću najlepše srpsko ime sinu, zajedno ulazimo u Zadrugu 2

Ekskluzivni intervju Miljane Kulić: Daću najlepše srpsko ime sinu, zajedno ulazimo u Zadrugu 2

Utisci su se slegli, spremna je za nove poteze!

Miljana Kulić pre četiri dana je napustila rijaliti “Zadrugu” kao petoplasirana. Bivša zadrugarka je zadovoljna svojim učešćem u popularnom TV formatu, a ekipa portala Srbija Danas.com odlučila je sa njom da porazgovara na brojne teme.

Prvo i logično pitanje, kako se osećaš sada kada si konačno “na slobodi”?

– Preumorna sam. Ljudi imaju samo reči hvale za mene, a ja želim sve da ih ispoštujem. Hvala im što su glasali! Trudim se da se čuvam, ipak sam ušla u deveti mesec trudnoće… Izlazak iz “Zadruge” za mene je jako težak. Iz prethodnih rijalitija kada sam odlazila, bilo mi je mnogo, mnogo lakše… Sada je drugačije. Sve mi nedostaje – priznaje, bez ustručavanja, tužna Miljana.

Oprobala si se u tri rijalitija i zadobila velike simpatije gledalaca. Da li je ovo kraj ili možemo da očekujemo tvoj ulazak u “Zadrugu 2”?

– Na to pitanje sada ne mogu da vam dam odgovor, jer ne bi bio adekvatan… Posvetiću se detetu i bez njega nigde ne idem, pa vi zaključite sami – odgovara popularna Miksi, koja pristaje na nove rijaliti poduhvate, ali samo ukoliko je u njih uključen njen budući naslednik.

Ne možemo, a da te ne pitamo za oca tvog deteta, Ivana Marinkovića… Postoji li mogućnost da mu daš novu šansu?

– Tog čoveka nemojte da mi pominjete. Ne zanima me – besno odgovara Kulićeva i nakon kratke pauze nastavlja – Nervoza je počela odmah da me hvata. On me ne interesuje. Ne želim da čujem za njega u životu. Daj Bože da ga više nikada ne čujem i ne vidim. Zaista, ne želim ništa loše da kažem… On je otac moga deteta. Neću mu uskraćivati ukoliko bude želeo da vidi svog sina, ali daleko mu lepa kuća. Nikada sinu neću reći nijednu ružnu reč o njemu, ali mene je mnogo povredio i ponizio. Taj čovek nije vredan pomena. Sinu ću sve ispričati kada bude sazreo i bude mogao da razume neke stvari…

Jesi li ramišljala o imenu za svog naslednika?

– Postoji više opcija. Otvoriću crkveni kalendar, pa ću odlučiti tada kada shvatim koje srpsko ime mi se najviše dopada i koje je njegovo značenje. Daću najlepše ime svom sinu – zaključuje Miljana za naš portal.

Podsetimo, Miljana Kulić je pre ulaska u rijaliti “Zadrugu” bila učesnica rivalskog TV formata “Parovi” u kom joj je bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković napravio dete. Bliži se dan porođaja, a ostaje da vidimo šta će najpopularnija Nišlijka učiniti dalje sa svojim životom…

srbijadanas.com

About Mevkson

Check Also

Možda napravim i treće dete u Parovima: Ivan Marinković ponovo ušao u rijaliti, pa odmah spomenuo Miljanu

Marinković je ovom izjavom uspeo da šokira baš sve. Ivan Marinković nedavno je postao otac po ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *