google28d71fcb9568125d.html
Home / Showbizz / Neće dočekati kraj rijlitija. Sloba saopštio Luni brutalnu istinu, ona očajna, jeca i moli ga

Neće dočekati kraj rijlitija. Sloba saopštio Luni brutalnu istinu, ona očajna, jeca i moli ga

Nakon što su se glave ohladile, oni su nakon svega porazgovarali o svemu, a ukućanin je odlučio da digne ruke od svega

Sloba i Luna uspeli su da se posvađaju i na dan njenog rođendana.

Luna je bila raspoložena, ali u jednom trenutku njeno ponašanje se otelo kontroli, pa je ponovo oko sebe širila negativnu energiju, što je Slobu dovelo do ludila. Oni su se u toku noći posvađali.

Nakon što su se glave ohladile, oni su nakon svega porazgovarali o svemu, a ukućanin je odlučio da digne ruke od svega i zaključio je da joj više neće pridikovati o ponašanju.

– Rekao sam da od sada više neću da ti govorim šta treba da radiš i kako da se ponašaš. Tvoje raspoloženje dovodi do ove svađe. Imala si juče savršen dan, a onda dođe do preokreta gde se mi onako posvađamo. Šta god da hoćeš ti radi, neću da ti dajem savete ili da ti punim glavu – rekao je Sloba.

– Ali ja želim da mi daješ savete – rekla je Luna.

Poslušajte ceo razgovor i Lunine molbe:

Pevačica Zorana Stefanov već duže od mesec dana se nalazi u rijalitiju “Zadruga”, gde se sa ostalim učesnicima bori za glavnu novčanu nagradu. Ekipa Telegrafa posetila je majku ove Pinkove zvezde Žaklinu, koja je u svojoj ispovesti za naš portal govorila o svojoj naslednici. POTRESNA životna priča Zorane iz Zadruge: Otac je godinama zlostavljao majku, a zbog nemaštine se kupala kod komšinice… Kakvi su vaši utisci do sada kada je Zadruga u pitanju ? Ja sam bas ponosna mama, posebno na Zoranu i sve sto se tamo dešava sa njom. Ja sam znala da Zorana nije bila ni svesna u sta ulazi. Ona je ušla kao pevačica da promoviše nju, Saru i Andreanu.

Drago mi je da nije pokazala ni jedno drugo lice, da se nije utopila u taj rijaliti sistem i da zna da se odbrani. Shvatila sam jednu stvar da Zorana definitivno ne zna da popije ni čašu vina, da t nikako ne stoji dobro, ne utiče dobro na nju (smeh), to je sve mladost i ja to podržavam. Zorana dosta liči na vas, vi imate petoro dece, kako ste se odlučili na to? Kada sam ja rodila decu to su bile devedesete, teške godine što bi ljudi rekli, a ja sam stari inadžija. Bila sam jedinica dete bez roditelja, kod bake i deke sam odrasla u ovom dvorištu. Mislim da sam ja živi dokaz da novac ne kupuje sve. Ja sam uvek patila za tim nešto više, a to visš su verujte deca. Ja sam tek sad ispunjena. To je bila moja želja. Sa 15 godina sam rekla da ću imati petoro dece.

Da li je bilo lako odgajati toliko dece?

Suprug je radio, ja nisam. Ja sam bila mama, bila sam domaćica. Ali igrom slucaja, deca i ja smo ostali sami, tako da sam ih ja sama odgajila. To je ono sto Zorana kaže, jednog momenta je u emisiji rekla, ” nemamo mi svi uslove da živimo ovako, daj čuvajte ono što nam je sad ponuđeno, navikavajte se na lep život”. U principu ja mogu da kažem da smo mi tek sad počeli da stajemo na noge, ove dve ćerkice su u Nemačkoj i dobro napreduju. Ja radim već nekoliko godina, ali dok su bili mali to je bilo menjanje poslova, sama sam ih odgajila i Zorana odlično zna šta znači biti princeza ali biti i prosjak. I mi to ne krijemo, ja sam ponosna na to. Mislim da su zato moja deca bas takva kakva su. Ja bukvalno sve sa osmehom prihvatam, znam koliko ih volim i šta sve mogu da uradim za njih.

Kako se Zorana odlučila da ostane sa vama i da ne ode kod oca u inostranstvo?

Njih dve (sestre) su otišle jer je tad moglo tako, dva mlađa deteta su mogla da odu tamo zbog papira. Jednostavno, on je mogao samo njima dvema da uprilči to. A meni je bilo samo neka odu svoje pa će oni posle da povuku jedno drugo, znaš kako vec to ide. Tako da su one tao završile školu. Mi se redovno posećujemo, ja odlazim tamo, one ovde dolaze. Mnogo su vezane, gde god da su one su jedna sa drugom i nenormalno se vole.

About Mevkson

Check Also

Možda napravim i treće dete u Parovima: Ivan Marinković ponovo ušao u rijaliti, pa odmah spomenuo Miljanu

Marinković je ovom izjavom uspeo da šokira baš sve. Ivan Marinković nedavno je postao otac po ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *