google28d71fcb9568125d.html
Home / Showbizz / Otkriven razlog tuče. Ovako je došlo do svađe Nataše Bekvalac i njenog supruga

Otkriven razlog tuče. Ovako je došlo do svađe Nataše Bekvalac i njenog supruga

Nataša Bekvalac, koja se porodila prije samo mjesec i po dana, noćas je pretrpjela fizičko nasilje od strane supruga Luke Lazukića. Poznata pjevačica je u tom trenutku u stanu bila sa dadiljom i bebom Katjom, kćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem.

Kako se nezvanično saznaje, on ju je u njenom stanu na Dedinju prvo udario pesnicom u glavu, a onda joj napravio i modricu na oku.

Podsjetimo, do porodičnog nasilja je došlo kada je Lazukić rano jutros kući došao pijan i legao pored Nataše. Ona je ustala i u njegovom telefonu potom našla razne ljubavne poruke, poslije čega je izbila svađa, a onda je on i fizički nasrnuo na nju i nanio joj povrede. Nataša je pomoć potražila u Urgentnom centru i slučaj prijavila policiji, koja je otišla do njenog stan, ali Lazukića tamo nije zatekla.

Natašina starija kćerka Hana iz braka sa Danilom Ikodinovićem, bila je u Novom Sadu kod babe i dede, pa nije prisustvovala ovoj neprijatnosti.

Kako Kurir saznaje policija je odmah obavijestila nadležno Prvo osnovno tužilštvo koje je naložilo da se saslušaju i Nataša i njen suprug, kao i svjedoci, ako ih je bilo. Tužilaštvo je takođe naložilo da im se dostavi ljekarska dokumentacija o povredama pjevačice, nakon čega će odlučiti da li će protiv Lazukića biti pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici.

Istovremeno, tužilaštvo bi moglo da naloži hitnu mjeru po kojoj bi Lazukić bio udaljen iz porodičnog stana, ili bi mu bila izrečena mjera zabrane prilaska. Naložena je i provjera u Centru za socijalni rad. Da li je ovo prvi slučaj ili se par i ranije sukobljavao? Takođe, naložena je i provjera da li je bivši sportista ranije osuđivan, krivično ili prekršajno.

(Kurir)

About Mevkson

Check Also

Možda napravim i treće dete u Parovima: Ivan Marinković ponovo ušao u rijaliti, pa odmah spomenuo Miljanu

Marinković je ovom izjavom uspeo da šokira baš sve. Ivan Marinković nedavno je postao otac po ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *