Home / Showbizz / Otkriven razlog tuče. Ovako je došlo do svađe Nataše Bekvalac i njenog supruga

Otkriven razlog tuče. Ovako je došlo do svađe Nataše Bekvalac i njenog supruga

Nataša Bekvalac, koja se porodila prije samo mjesec i po dana, noćas je pretrpjela fizičko nasilje od strane supruga Luke Lazukića. Poznata pjevačica je u tom trenutku u stanu bila sa dadiljom i bebom Katjom, kćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem.

Kako se nezvanično saznaje, on ju je u njenom stanu na Dedinju prvo udario pesnicom u glavu, a onda joj napravio i modricu na oku.

Podsjetimo, do porodičnog nasilja je došlo kada je Lazukić rano jutros kući došao pijan i legao pored Nataše. Ona je ustala i u njegovom telefonu potom našla razne ljubavne poruke, poslije čega je izbila svađa, a onda je on i fizički nasrnuo na nju i nanio joj povrede. Nataša je pomoć potražila u Urgentnom centru i slučaj prijavila policiji, koja je otišla do njenog stan, ali Lazukića tamo nije zatekla.

Natašina starija kćerka Hana iz braka sa Danilom Ikodinovićem, bila je u Novom Sadu kod babe i dede, pa nije prisustvovala ovoj neprijatnosti.

Kako Kurir saznaje policija je odmah obavijestila nadležno Prvo osnovno tužilštvo koje je naložilo da se saslušaju i Nataša i njen suprug, kao i svjedoci, ako ih je bilo. Tužilaštvo je takođe naložilo da im se dostavi ljekarska dokumentacija o povredama pjevačice, nakon čega će odlučiti da li će protiv Lazukića biti pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici.

Istovremeno, tužilaštvo bi moglo da naloži hitnu mjeru po kojoj bi Lazukić bio udaljen iz porodičnog stana, ili bi mu bila izrečena mjera zabrane prilaska. Naložena je i provjera u Centru za socijalni rad. Da li je ovo prvi slučaj ili se par i ranije sukobljavao? Takođe, naložena je i provjera da li je bivši sportista ranije osuđivan, krivično ili prekršajno.

(Kurir)

About Mevkson

Check Also

Nije za one sa slabim srcem. Mina Vrbaški obnažena šetala po kući

Najmlađa učesnica najgledanijeg rijalitija “Zadruga” Mina Vrbaški užurbano se presvlačila u gardoroberu pred Gocom i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *