google28d71fcb9568125d.html
Home / Showbizz / Prebila ga Kockareva, okrenuo se oko sebe pa pao u vodu: Snimak udarca u grudi za sat vremena pregledan više od 100.000 puta

Prebila ga Kockareva, okrenuo se oko sebe pa pao u vodu: Snimak udarca u grudi za sat vremena pregledan više od 100.000 puta

Kristina Kockar već danima pokušava da pronađe reči za svoja osećanja povodom razvoda od pevača Slobodana Radanovića. Turbulentan odnos od samog pojavljivanja u javnosti privlači ogromnu pažnju, a podrška pobednici “Zadruge” pristiže sa svih strana i danas, kada je zvanično slobodna mlada žena.

1 / 8 FOTO: ZRENJANINSKI.COM

Međutim, ono što je usledilo nakon tog događaja “svrgnulo je s trona” priče o razvodu, zbog čega je Kiji zasigurno malo laknulo. Naime, pesma koju je zapevala s “Ministarkama”, “Ne vraćam se na staro”, pregledana je više od 11 miliona puta, što je i te kako razlog za slavlje i povod za Kijin prepoznatljivi osmeh!

“Slavimo 11 miliona! Izroni još par hitova”, poručila je ona Filipu Miletiću iz FM Play produkcije, te očarala javnost snimkom na kojem se vidi kako ga jednim udarcem obara u vodu.

Njihova morska slavljenička avantura oduševila je “Ministarkine” brojne fanove.

 

(Kurir.rs/Foto: Instagram screenshot)

About Mevkson

Check Also

Luna mu ovo neće oprostiti: Poražavajući potez njenog očuha Andreja Atijasa

Ovaj potez šokirao je sve! Glavni likovi rijalitija “Zadruga”, Luna, Sloba i Kija zaludeli su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *