google28d71fcb9568125d.html
Home / Showbizz / Venčanje je bilo kruna ljubavi, ali to nije bio prvo spektakl: Pogledajte kakvu rođendansku žurku je milioner priredio Beograđanki

Venčanje je bilo kruna ljubavi, ali to nije bio prvo spektakl: Pogledajte kakvu rođendansku žurku je milioner priredio Beograđanki

Prije nekoliko dana na Koločepu se održalo pravo rođendansko slavlje za 24-godišnju Beograđanku Anu Popović.

Ona boravi u Dubrovniku već nedelju dana, a za nju je organizirana velika i luksuzna proslava 24. rođendana u restoranu Vila Ruža na ostrvu Koločep.

Raj.

A post shared by Aleksandar Sofronijevic (@sofronacc) on

Celu proslavu finansirao, odnosno ‘sve joj je omogućio’, kako piše Dubrovački list, njen dečko, srpski milioner i jedan od vlasnika fabrike Karisma Ljubiša Krstajić, koji je inače puno stariji od nje.

To nije bilo tek obično rođendansko slavlje. Na samom početku 65 uzvanika uživalo je u piću dobrodošlice. Nakon njihovog nastupa, bilo je vreme za harmonikaški set bez čega očito ova zabava nije mogla da prođe.

Tako je na pozornicu stupio Aco Sofronijević, mnogima poznat kao najbolji harmonikaš na Balkanu. On se dodatno hvali kako je delio pozornicu sa Zdravkom Čolićem, koji je bio glavni muzički gost i iznenađenje za slavljenicu. Čolić je goste, među kojima je bilo i onih iz Rusije, zabavljao svojim najvećim hitovima.

Na objavljenim fotografijama na društvenim mrežama, sve je bilo uređeno ružama u različitim ružičastim tonovima, a za Beograđanku Anu Popović napravljen je i broj ’24’ formiran od ogromnog broja ruža.

Godineee,prosle godine buduceeeee😂😂😂😂🎶🎵🎶

A post shared by Aleksandar Sofronijevic (@sofronacc) on

Kurir.rs

About Mevkson

Check Also

Možda napravim i treće dete u Parovima: Ivan Marinković ponovo ušao u rijaliti, pa odmah spomenuo Miljanu

Marinković je ovom izjavom uspeo da šokira baš sve. Ivan Marinković nedavno je postao otac po ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *