google28d71fcb9568125d.html
Home / Zabava i Zanimljivosti / Bizarne stvari koje postoje samo u Japanu

Bizarne stvari koje postoje samo u Japanu

Od kafića za “dremanje” pa sve do dečka za iznajmljivanje, žene u Japanu trenutno predstavljaju interesantnu metu za mnoge nove bizarne ideje i poslovne poduhvate.

1. Kafei sa batlerom

Žene u ovim kafićima imaju priliku da se prema njima ophode kao prema princezama. Ovi kafići sa batlerima dozvoljavaju ženama da ih uslužuje svojersni princ na belom konju u ambijentu koji podseća na zamak.

2. Bar za žensku masturbaciju

“Love Joule” je “ljubavni i seksualni” bar posvećen samo ženama koji im pruža mesto na kojem mogu da se opuste i tračare uz koktel dok razgledaju širok asortiman šarenih seksualnih igračaka koje su na prodaju. Muškarcima je ulaz strogo zabranjen, sem ukoliko nisu u društvu žena. Cilj ovih barova jeste rušenje tabua u vezi sa ženskom masturbacijom u japanskoj kulturi.

3. Kafići za dremanje

Ovi kafići posvećeni su svim osobaa kojima je potreban mali predah od posla u vidu kratkog sna. Japanske žene tako imaju priliku da spavaju u zoni bez muškaraca. Kafići su dizajnirani tako da ženama umornim od posla pruže atmosferu u kojoj mogu da se odmore i napune baterije.

4. Vozovi samo za žene

Problem sa seksualnim uznemiravnajem žena u vozovima je 2005. godine postao toliko ozbiljan da su vlasti uvele vagone namenjen samo ženama. Ovi vagoni obeleženi su roze nalepnicama na kojima piše “samo za žene” na japanskom i engleskom jeziku. Ove mere su uvedene nakon što upozorenja i ženski policajci u civilu nisu uspeli da zavedu red i smanje seksualno uznemiravanje žena.

5. Kafići protiv usamljenosti

Treba vam sto za jednu osobu? Posetite restorane koji usamljenim gostima nude utehu u vidu punjene životinje koja će im tokom obroka praviti društvo. Kafe „Moomin“ u Tokiju postao je toliko popularan kod solo gositju, da njegovi vlasnici planiraju da ovaj koncept presele i u druge zemlje.

6. Prostorije za zajednički život

Ovakvo grupno življenje potpuno je uobičajeno u Tokiju, ali je nedavno u Osaki otvorena ustanova koja pruža smeštaj isljučivo samohranim majkama koje nemaju potebne resurse za samostalni život.

7. Servis za iznajmljivanje dečka

Servis za iznajmljivanje dečka koji ne podrazumeva seks već godinama je popularan u Japanu. Ovi servisi ženama nude muške partnere za „maženje“ uz koje mogu da se ušuškaju uveče ili ih izvedu na sastanak. Klubovi sa muškim hostesama izuzetno su popularni u Tokiju gde poslovne žene atraktivnim muškarcima plaćaju kako bi sa njima samo izašle na piće i flertovale.

(kafica.net)

About Mevkson

Check Also

One frajerima uvek pomute razum: Pet najfatalnijih ženskih horoskopskih znakova kojima muškarci ne mogu da odole

Neke žene su prosto neodoljive i tu ne možete ništa, pa koji bi muškarac još ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *