google28d71fcb9568125d.html
Home / Zabava i Zanimljivosti / Hejteri, sklonite se da ona prođe: Najdeblja igračica oko šipke pokazala kako se izvija, ne dotiču je prozivke i uvrede

Hejteri, sklonite se da ona prođe: Najdeblja igračica oko šipke pokazala kako se izvija, ne dotiču je prozivke i uvrede

Kimi Lejhi je započela svoju karijeru polo plesačice nakon rođenja svog prvog deteta. Sve vreme je strepela od osude i kritike ljudi koji zbog njene debljine neće pozitivno reagovati na njenu karijeru.

Sada četiri puta nedeljno pleše oko šipke, a čak ima šipku i u svom domu, u Australiji. Uprkos svemu, naučila je da voli svoje telo.

 

“Osećam se slobodnije i moćnije nego ikada pre. Sve nesigurnosti koje sam imala a ticale su se moga tela su nestale. Sada se bez problema skinem u donji veš, a da i ne razmišljam o tome. Shvatila sam da bilo koja kilaža može biti seksi. Svako može “tverkovati” oko šipke, bez obzira na svoju debljinu”, tvrdi ona.

Od 2010. godine, kada je zvanično počela da se bavi polo plesom, njeno samopouzdanje je toliko poraslo da je čak počela da objavljuje svoje snimke na društvene mreže. Iako ima pregršt pozitivnih komentara na sve što radi, ponekad naiđe i neka zlobna opaska na račun njenog plesa. Međutim, sada ima dovoljno samopouzdanja da ih ignoriše.

“Nekada bih se ljutila i bila tužna nakon čitanja negativnih komentara, ali sada ih samo obrišem. Polo ples je za svakoga, i niko nema prava da odlučuje koja kilaža je “dozvoljena” da bi se njime bavio”, ističe Kim.

Ona priznaje i to da se ranije izgladnjivala ne bi li dovela u red svoju liniju.

“Doktor mi je rekao da imam poremećaj u ishrani, ali to sam krila od svakoga. Poverila sam se samo jednom prijatelju i mom sadašnjem suprugu”, iskrena je ona. Kada je otišla na prvi čas plesa mislila je da će joj se svi smejati i da će sve oči biti uprte u nju. Međutim, posle samo jednog časa osećala se i provela se bolje nego ikada. Od tog trenutka znala je da je polo ples ono čime želi da se bavi. I nije pogrešila.

Kurir.rs/Metro, Foto: Printscreen/Instagram

About Mevkson

Check Also

One frajerima uvek pomute razum: Pet najfatalnijih ženskih horoskopskih znakova kojima muškarci ne mogu da odole

Neke žene su prosto neodoljive i tu ne možete ništa, pa koji bi muškarac još ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *