Reklama

Karleuša je natjecateljici rekla da izgleda kao cirkuska jahačica, ova joj uzvratila !

 


Ženama se ne dopušta baš toliki neukus. Smatram da si ti ovom haljinom, cipelama i frizurom sebi dala autogol, jer si skretala pažnju u jednom negativnom smjeru. To na tebi je loše, poručila je Jelena kandidatkinji

Srpski glazbeni show 'Zvezde Granda' itekako se razlikuje od ostalih pjevačkih natjecanja. Glavni razlog tome su članovi žirija koji bez dlake na jeziku komentiraju natjecatelje. Ponekad su toliko nemilosrdni da ih dovedu do suza, a nerijetko se ocjenjivači i međusobno 'zakače'.

Ipak, najveći Karleušin skandal u 'Zvezdama Granda' bio je onaj kada je nastupala Mira Medan (32). Naime, to je prva pjevačica koja je odbrusila Jeleni nakon što ju je ova izvrijeđala. 

- Ženama se ne dopušta baš toliki neukus. Smatram da si ti ovom haljinom, čarapama, cipelama, frizurom itd. sebi dala autogol, jer si skretala pažnju u jednom negativnom smjeru. To na tebi je loše, odaje neukus - rekla joj je.


- To je vaše mišljenje, ja sam se potrudila i zadovoljna sam - odgovorila joj je kandidatkinja.

- A da te pitam, odakle si ti? - pitala ju je Karleuša.

- Iz Trebinja - rekla je Mira.


- Je li Trebinje na planini? Imate li struju tamo? - provocirala je Jelena.

- Ne bih željela voditi ovakav razgovor, ne dozvoljavam takva pitanja. Ta pitanja nisu za ovu scenu i za 'Zvezde Granda' - nije se dala pjevačica te je napustila scenu, a potom je zaradila veliki aplauz.

Karleuša se nakon toga obrušila na publiku koja nije stala na njezinu stranu.

- Da je kandidatkinja otvorila Instagram, Facebook ili bilo koji modni portal, ne bi izgledala kao tri dinara, cirkuska jahačica. Ako vi ovo podržavate, onda vi kao i ona, pojma nemate sa životom. Možete da aplaudirate, ali vi niste ti koji nekome mogu pomoći da bude zvijezda, ja sam. Nemojte mi se miješati i podržavati nešto što je pogrešno i loše za ove kandidate - poručila je.

A ako vas zanima što bi to bila 'cirkuska jahačica', ovo je pojašnjenje s interneta: 'Stil odijevanja koji furaju tisuće djevojaka u noćnom provodu, služi kao očajnički pokušaj hvatanja frajera barem tu večer, ne košta puno i ne zahtjeva ama baš nikakav ukus'.

Primjedbe

Reklama