Reklama

Vučić obišao gradilište Beograda na vodi u trenerci vrijednoj kao prosječna penzija u Srbiji

 


Skromnost i radišnost vrijednosti su koje svojim primjerom propagira predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Ipak, praksa ga najčešće demantuje.

Jutrošnji nenajavljen obilazak radova Beograda na vodi ponovo je bio povod tviterašima da provjere cijenu odjeće koju je ovom prilikom nosio predsjednik Srbije, i da se zapitaju kako Vučić, sa platom od 830 eura, kako oni kažu, uspjeva da isfinansira svoju garderobu, piše Nova.rs.

Sredinom augusta, potpredsjednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović, upitao je Aleksandra Vučića, da li je tačno da nosi sako koji košta nešto više od 700.000 dinara i patike od više od 60.000 dinara.

Vučić je u svom maniru odgovorio da su "njihovi" mediji lagali i da njegov džemper ne košta 400, već 55 eura.

"Ja sam im jako zahvalan što su pokrenuli važnu temu, zahvalan sam njihovim medijima. Lagali su da mi džemper košta 400 eura, a košta 55. Meni sakoe daju iz fundusa, ili mi sašiju, pošto sam gabaritan. Ne koštaju koliko kažu, nego mnogo manje", rekao je Vučić.

Tviteraši tvrde da njegova današnja odjevna kombinacija, brenda Abercrombie and Fitch, košta oko 160 dolara.

"Abercrombie and Fitch, komplet oko 160 dolara. Za laganu šetnju po gradilištu", napisala je jedna tviterašica, uz komentar da mu "ama baš ništa ne stoji".

Međutim, da Vučiću nije lako potvrđuju i tvitovi podrške.

"Podrška za predsjednika u svakom slučaju, kreće mu i školska godina", napisao je ironično jedan tviteraš.

Po drugima, cijena dukserice i trenerke, pomenutog brenda, košta oko 830 eura.

Primjedbe

Reklama