Reklama

Bahati Rodići slave rođendan u jeku pandemije: Skandalozni video snimci sa korona partija! (Video)

 Svaki potez sestara Rodić na društvenim mrežama privuče veliku pažnju javnosti, a o najnovijim objavama Bojane Rodić svi bruje. Jedina slobodna sestra Rodić, Nataša, napravila je gala slavlje povodom svog tridesetog rođendana i zato je danas meta brojnih komentara.


Naime, Bojana se na svom Instagram nalogu pohvalila snimcima žurke povodom proslave rođendane njene starije sestre Nataše. Nataši je rođendan bio prije nekoliko dana, a tada su upriličili malo slavlje.

Danas su Rodići organizovali veliko slavlje sa muzikom uživo, i brojnim iznenađenjima za slavljenicu. Hala koja je prelijepo dekorisana u čast slavljenice puna je gostiju koji se, sudeći po snimcima, ludo zabavljaju.

Na Instagramu njene sestre Bojane, kao i drugih članova porodice, mogu se vidjeti snimci sa velike žurke, sa muzikom uživo i brojnim iznenađenjima za slavljenicu, uprkos mjerama usred pandemije koronavirusa.

Iako je čitava planeta u borbi protiv pandemije, to nije spriječilo Rodiće da se ogluše o mjere i proslave.

Na snimcima se vidi i Mirko Šijan, Bojanin izabranik sa kojim čeka dijete, dok Bogdane i Veljka Ražnatovića nema.Primjedbe

Reklama