Reklama

Kristijan se javno obratio supruzi nakon što je napustila njihov stan sa djetetom: Želim vam sve najbolje!

 Kristijan Golubović nedavno se poljubio sa Kristinom Spalević pred kamerama, a njihov odnos nakon toga danima intrigira gledaoce, ali i ukućane.


U toku Igre istine Sanja Stanković je postavila pitanje Kristijanu.

- Znamo da ti je žena zamjerila na odnosu sa Aleks i sa mnom, šta misliš kako je onda reagovala sa Kristinom? - glasilo je pitanje.

- Pa poludjela bi, znate ona je sa druge planete kod nje se ni ne psuje, a kamoli nešto drugo. Ja Ivanu obožavam, ovo mi je zadnji brak i zadnja ljubav u životu. Ne bih ja eksperimentisao sa djevojkom od 23 godina, iako sam ranije to radio. Ja znam da ona ima napad ne ljubomore, nego stida jer neće moći da izađe na ulicu. Ona mora da zna da je ovo show, i izvini molim te i volim te. Ja nisam kao Ša i Tara i Janjuš i Maja. Ja vam želim sve najbolje, ali kada vidim kako se ponašate ja vidim da ste vi rasturili mirnu luku zarad afere - ispričao je Kristijan.

Kako su Kristijanove i Ivanine komšije nedavno otkrile, Golubovićeva supruga se navodno iselila iz njihovog stana.

- Ivana je pokupila stvari iz njihovog stana koji je u centru Kraljeva i sa kćerkom otišla u selo Ratina kod majke. To dijete sada ima pet godina i vrlo je svjesna šta se sve o njenom tati priča, što Ivanu jako pogađa. Od kako je Kristijan u rijalitiju, Ivana skoro da se nije ni pojavljivala iz stana, a do tada je vodila kćerku u obližnji park - rekao je komšija Golubovića iz Kraljeva, koji Ivanu poznaje od malena, a prenosi Blic.

Primjedbe

Reklama