Reklama

Krstinja otkrila: Takmičar Granda Momir Lukovac izvršio samoubistvo!

 Krstinja Todorović, takmičarka Zvezda Granda i tragično preminuli pjevač Momir Lukovac (24) zajedno su išli u muzičku školu, takmičili se u muzičkom šou-programu, godinama su bili bliski. Ona se sada oglasila povodom smrti Momira, i otkrila šta se dogodilo prošle noći u Crnoj Gori.


- To se desilo sinoć kasno, ta vijest nas je zatekla oko 9 sati uveče, ali s obzirom na to da je istraga još u toku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo smjeli da priđemo tamo zbog situacije sa koronom, čak se ni saučešće neće primati. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede na samoub.stvo on je bio sasvim normalan, i u komunikaciji i sa momcima sa kojima je juče bio. Cijeli život je u muzici, vedrog duha i raspoloženja. Čak je pripremao pjesmu za sebe za jedan festival, nije uopšte bilo naznake da bi to moglo da se desi - počela je Krstinja.

Pjevačica ističe da ništa nije ukazivalno na tragediju, da je Momir bio veseo i normalan momak, a da je juče, u utorak 20. aprila, bio u studiju gdje je snimao pjesmu.

- Ja sam zvala hitnu da provjerim da li se to zaista desilo, i dobila sam informaciju da se upucao pištoljem. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gdje je živio sa tom djevojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju - rekla je Krstinja.

- Ko zna šta je njega u suštini natjeralo na to, ko bi digao ruku na sebe bez nekog jakog razloga? Bio je dobar drug, dobar čovjek, jako veseo, kad ste sa njim u društvu to je bila samo šala, to je bilo veselje, pritom talentovan momak pred kojim je bila karijera, sve je imao, čak je imao problem sa kilažom pa je smršao i počeo da brine o sebi, pričao je da će dogodine ponovo na Grand... Sad je za sve kasno... - ispričala nam je pjevačica.

- Moje kolege kažu, koje su baš sa njim bile juče u studiju kod našeg prijatelja, gdje je snimao pjesmu, da nije bilo naznaka da to može da se desi. Kažu, "Mi smo snimali pjesmu, pripremali se, on se čovjek testirao", rekla je ona za Kurir.

- Iz studija su rekli da je bio sasvim normalnog raspoloženja, nisu mogli da naslute ovako nešto, što se desilo nekoliko sati kasnije - rekla nam je Todorovićeva. 


Primjedbe

Reklama