Reklama

Miss Biljana koja je upecala Ronalda: Zaljubljena sam u Kristijana, zbog njega sam iznajmila sobu u hotelu!

 Biljana Dragaš, poznatija kao Miss Biljana iz Novog Sada jedina je uspjela da dođe do Kristijana Ronalda. U razgovoru za Kurir, ova dvadesetdvogodišnja djevojka iz srpske Atine otktiva detalje kako se upoznala sa slavnim fudbalerom.


- Sačekala sam ga na aerodromu. Kada sam ga ugledala u autobusu komunicirali smo rukama. Htjela sam da uđem u autobus i to sam mu pokazala, ali mi je on rekao da je to nemoguće da se izvede. Željela sam da dođem do njega - priča Biljana i otkriva gdje ga je sve pratila:

- Bila sam u Budimpešti kada je igrao, pa u Torinu. Volim ga odavno. Vodila sam čak i njegovu fan stranicu. Prvi put smo se upoznali u Budimpešti. Tada se nismo slikali, vidjela sam ga samo usput.

- Prije dvije godine kada je dolazio mahnuo mi je da priđem. Prepoznao me je, mada možda to nije dobro da se zna - kaže Dragaševa.

Ona priznaje da gaji emocije prema Kristijanu.

- Zaljubljena sam u njega. Vjerovatno je i on to shvatio. Voljela bih da imam neku aferu, ali .... On izgleda mačo, pun je pozitivne energije. Sviđa mi se kako šeta, kako prilazi. Muževan je i sviđa mi se svaki njegov pokret. Posebno mi se dopada što ostavlja srce na terenu - tvrdi ona.


Biljana prati i fudbalere Crvene Zvezde, ali kaže da Ronalda niko ne može da zamijeni.

- Nemam omiljenog od naših. Volim Zvezdu, ali Ronaldo i niko drugi.

Na pitanje da li se srela sa njim u hotelu bila je misteriozna.

- Nisam imala ništa sa njim, ali sam ga mnogo puta viđala. Poklonila sam mu neku sliku, pismo, ali to je tajna šta sam mu napisala. Ja ga pratim i na Instagramu, ali on mene ne. On gleda storije na fan stranicama. Imala sam komunikaciju sa jednim bokserom koji je prijatelj sa njim. Imam neku komunikaciju sa Ronaldom, ali to sad nije bitno - misteriozna je ona.

Biljana ima plan kako da ga ponovo sretne.

- Možda ću otići u Španiju. Sada zbog korone je malo teže, ali voljela bih da pričam sa njim mnogo više. Taj trenutak kada sam ga zagrlila je nešto neopisivo. Jako je lokepo što mi se to desilo. Tresla sam se od uzbuđenja. Htjela sam da ga sretnem zato sam iznajmila sobu u hotelu gdje je odsjeo. To su veliki troškovi, ali sam izdvojila za to - poručuje ona.


Primjedbe

Reklama