Reklama

Nema više Marije ovaj video je kriv. Odlučila je da napusti ovaj projakat Saše Popovića. (VIDEO)

 Nakon skandala u emisiji Zvezde Granda i brutalnog vrijeđanja Marija Šerifović rekla je Saši Popoviću da će raskinuti ugovor i da od naredne sezone neće sjediti u žiriju muzičkog takmičenja, ako joj se ne izvini.


–Saša pravi šou, on je doktor za gledanost, zna tačno kada treba koga da podbode, ali nekad i pretjera. Marija se uvrijedila, smatra da nije lijepo da je pred milionskim auditorijumom proziva na račun njene seksualnosti, uostalom ona nije muškarac nego žena – kaže za Svet izvor blizak pjevačici.

Sve je počelo kada je Popović rekao da Mariji ne daju cvijeće. –Marija je muško, njoj ne treba – dobacio je Popović dok su dijelili ruže, a ona je na to pukla: –Ne seri Popoviću – dobacila mu je, uzela cvijeće i obrušila se na Sašu:

–Popoviću, ti si đubre i nevaspitan čovjek – a onda dodala: –Ti si peder! Iako su svi u žiriju mislili da se šale, drama se nastavila i poslije snimanja, pa je Marija ljuta napustila studio i zaprijetila da neće pričati sa njim dok joj se pred svima ne izvini.Primjedbe

Reklama