Reklama

Ovo su svi čekali! Osman brutalno odgovorio na prozivke bivše zadrugarke: Ako hoćete moju reklamu, morate da se otvorite

 Mima Živković, bivša učesnica rijaliti programa Zadruga žestoko je potkačila Osmana Karića na Instagramu, a sada se on oglasio i nije joj ostao dužan.


Naime, on se oglasio na svom Instagram profilu i tom prilikom joj poručio:

– Provalio sam da sve nekad bitne, sad već zaboravljene ”dame” hoće preko mene u Zadrugu. Mima iz Pukovac, ko je to beše? Ako hoćete moju reklamu, morate da se otvorite za keš ili bar dva prsta, trenutno na putu dolazim iz Trsta – odgovorio joj je Osman.

Podsetimo, Mima Živković poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je tako u stilu Osmana Karića “bacila rimu” na njegov račun.

– Mala kratka pričica za tata Osmana (istinita, žimi ti). Stefi se sa Mensurom slagao nije, ali je morao da ga primi da tata ne bije. Broji Osman devojčice polako, kao on, smarač tata nije svako. Teško je odabrati ženu za tatu, al’ svaka ptica leti svome jatu. Mnogo voli da se meša i svađa, al’ mora da zna “Mala žena od velike slađa”. Drago mi je bilo, ja sam Mima i samo da znaš bolja mi je rima! – napisala je ona.

Primjedbe

Reklama