Reklama

Pjevačica pala u nesvijest! Sandra se žestoko zavadila sa svim prijateljima, nakon svađe joj se slošilo: ODMAH UKAZANA POMOĆ

 Iza Sandre Rešić je burna noć u rijalitiju. Pevačica se najpre posvađala sa najbližim prijateljima, a potom je usled pritiska pala u nesvest.


– Ovde vam ćutim kao kreten, a svašta radite. J*bete se, p*šite k*rčeve ispod jorgana – rekla je Sandra.

– Moje mišljenje je da lažeš i da spletkariš, za ovu situaciji, da li se zbog toga odričeš prijatelja? Rekla si da postoji pet osoba, pereš Erminu – urlala je Matora.

– Nikog izdala nisam, za Erminu sam rekla kad je već Đedović rekao… Šta sam ja sebi dozvolila… – govorila je Rešićeva.

– Nikad neću da pružim ruku Sandri Rešić posle ovoga… Da se mene neko odriče. Ne družim se ni sa kim više, družim se sa Erminom i to je to – urlala je Matora.

Nakon emisije i sukoba sa Matorom, Sandra Rešić je izašla na vazduh, a Rialda Karahasanović joj je očitala bukvicu zbog dešavanja sa prijateljicama proteklih dana, a naročito žestoke svađe koju je imala u emisiji.

– Način na koji ovo radiš je katastrofalan… – rekla je Rialda.

– Ako ti ne odgovara… – odbrusila je Sandra.

– E, ja ti govorim to za tvoje dobro! Dižeš sebi pritisak, radi čega? – urlala je Rialda.

– Nikad ovo nisam doživela – kukala je Sandra Ermini Pašović.

Sandri se u jednom trenutku slošilo. Pevačica je počela da se hvata za glavu, a zatim je pala u nesvest. Ermina je odmah dozvala pomoć, a obezbeđenje je izvelo Sandru, kako bi joj bila ukazana lekarska pomoć.
Primjedbe

Reklama