Reklama

Tuga u domu Goce Božinovske: Pjevačici preminula majka, unuke se potresnim riječima oprostile od bake!

 Majka pjevačice Goce Božinovske preminula je nakon duge i teške bolesti. Goca je posljednje tri godine brinula o bolesnoj majci Radmili, koja je bolovala od demencije.  


Vijest o njenoj smrti podijelile su Gocine kćerke koje su se na društvenim mrežama emotivnim porukama oprostile od bake.

"Moj dobri anđele, zbogom. Hvala ti na najljepšem djetinjstvu", napisala je Jelena Vučković uz fotografiju na kojoj drži baku za ruku. 

"Na bakin krevet sletio leptir: Kažu da je to duša, čudno da dođemo ovdje i da nas ne dočekaš sa kolačima na šporetu. Nedostajaćeš nam", napisala je Zorana Šijan.

Inače, Goca je bila veoma vezana za majku i posljednjih meseci je brinula o njoj i boravila u Kraljevu kako bi provela što više vremena sa njom.

- Istina je da je moja majka nepokretna i nesvjesna, njeno stanje je gore nego ikad. Starost čini svoje. Jedva se mirim s tim, ali šta je, tu je. Nakon operacije kuka ovog ljeta puštena je iz bolnice kući u Kraljevo, gdje provodim sve svoje vrijeme i maksimalno sam joj posvećena. Čuvam je kao bebu, umivam, presvlačim i hranim - pričala je Goca. 


Primjedbe

Reklama