Reklama

Zlata Petrović otkrila šta se desilo sa Hasanom Dudićem: Odjednom mu je pozlilo, sin ga je odveo u bolnicu...

 Nakon informacija da je Hasan Dudić u toku noći hitno hospitalizovan zbog pogoršanja stanja usljed koronavirusa stupili smo u kontakt sa njegovom bivšom suprugom Zlatom Petrović koja je sa nama podijelila informacije koje su sve zanimale...


- Mnogo me njih zvalo i Vera Matović i mnogi, ne mogu da stignem ni šta, evo pričala sam upravo sa njim, dobro je, super je, sve se desilo u toku noći. Desilo se da je nešto povraćao, već par dana kako ima virus, blažih simptoma, temperatura oko 37, 4. Međutim u toku noći mu se slošilo, nisam ni znala, kad sam ustala, čujem se sa sinom i pitam ga šta je sa tatom. Sin mi je rekao da nije htio u toku noći da me budi i zove da se ne nerviram i kaže mi da su ga smjestili smo u bolnicu. Sad je ok, prima infuziju i na kiseoniku, bolje je, pregledali su mu i pluća i za sada je sve super i nadamo se najboljem ishodu - u jednom dahu izgovorila je Zlata, pa dodala da ga je molila da ide u posjetu, ali je odbio:

- Htjela sam da odem u posjetu, ali mu je Miki odnio sve što mu treba u toku noću, a on mi ne da da dođem, molia sam ga makar za ručak da mu donesem nešto. On mi je rekao da ne želi ni preko prozora da ga vidim, Nego da dođem sutra. Sin Miki nije spavao cijelu noć, tek sad je malo legao, jer ja nisam bila u toku dešavanja. Daće Bog, biće sve kako treba, on sad normalno priča, biće to sve super, on je mene više tješio jer sam počela da plačem, a on me smirivao da je sve ok - za naš portal rekla je vidno potrešena Zlata.


Primjedbe

Reklama